EN  |   Zoeken  

Search and Rescue (SAR) beurs en brochure

ma, 06/12/2023

Van 18 t/m 20 juni 2023 vindt op de SS Rotterdam het World Maritime Rescue Congress (WMRC) 2023 plaats. Dit wordt alweer de vijfde editie van het vierjaarlijkse World Maritime Rescue Congress, waar opsporings- en reddingswerkers, de industrie en overheden samenkomen om ervaringen en best practices te delen en de koers voor de toekomst uit te zetten van maritieme SAR.

Fender Innovations is al vanaf de start van het bedrijf zeer betrokken bij het ontwikkelen en produceren van fender systemen voor de Search and Rescue industrie. We zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan de maritieme SAR en trots dat een flink aantal van onze projecten tijdens de beurs te zien zullen zijn. Bezoek de website voor meer informatie over de beurs. 

Naar aanleiding van de beurs hebben we een speciale SAR brochure gemaakt waarin onze fender systemen voor de Search and Rescue branche verder worden toegelicht. Download hem hier!

Heeft u vragen over onze producten voor de SAR? Of wilt u meer weten over onze fender systemen voor andere toepassingen? Neem gerust contact met op ons, we vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Download ook onze flyers over werkbotenwindfarm support of super yacht tenders.

 


Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten en ontwikkelingen?
Volg Fender Innovations op LinkedIn of Facebook.
 

Terug naar nieuwsoverzicht

We produceren maatwerk fenders voor de volgende branches:

Windfarm support

Lees meer

Workboats

Lees meer

Superjacht tenders

Lees meer

Contact met Fender Innovations

Westrak 240
1771 SV Wieringerwerf
Nederland

Tel: +31 22 37 64 170
E-mail: info@fenderinnovations.nl

  Follow Fender Innovations on LinkedIn

Fender Innovations B.V. is part of the Fender Innovations Group.

Fender Innovations B.V. is specialised in light weight, flexibel, tailor made fender systems and specials for fast rescue, life boat tenders and heavy duty Rib's.
Poly Marine Fender Systems B.V. is specialised in Heavy Duty fenders for crew tenders, pilot boats or specials such as shore tension.

Find out more at www.polymarinefendersystems.nl | Download PMFS flyer