EN  |   Zoeken  

Maatwerk fenders voor superyacht tenders

Waar kwaliteit en design elkaar ontmoeten.

Download-Superyacht-tender-flyer-fenderinnovations-buttonFender Innovations kan het ultieme fendersysteem ontwikkelen voor superyacht tenders. Mooi, strak en perfect op maat gemaakt voor elk vaartuig:

Strak ontwerp en naadloze hoeken en rondingen
De fenders hebben naadloze hoeken, wat de fenders sterker en minder slijtagegevoelig maakt. De naadloze hoeken en perfecte pasvorm geven de fenders bovendien een gelikt uiterlijk. Om de look af te maken, bieden we verschillende topcoats aan en de mogelijkheid om logo's in de fenders te vervaardigen.

Maatwerk, dus vrijheid in vorm en afmeting
Elke fender wordt op maat gemaakt voor het vaartuig en diens beoogde toepassing. De fenders kunnen uit één stuk gemaakt worden in elke vorm en tot een lengte van 20m (langere fenders op verzoek). We kunnen fenders produceren op basis van een 2D cad, 3D cad of een template voor nieuwbouw en retrofitting. Wanneer er geen tekeningen of bestanden beschikbaar zijn, kunnen we de fenders ter plaatse voor u opmeten. Door het aanpassen van de parameters van de verschillende materialen is de fender makkelijk aan te passen aan de vorm van het schip. 

Ultra lichtgewicht
Ons fendersysteem biedt een spectaculair lichtgewicht alternatief voor normale fenders. Afhankelijk van de specificaties van de boot of het schip, zijn de fenders tot 12 keer lichter dan de traditionele rubberen fenders. De lichtgewicht fenders dragen bij aan het behalen van de absoluut hoogst haalbare topsnelheid.

We produceren ook fenders voor andere toepassingen zoals lichtgewicht werkboten en windfarm support.

Bent u op zoek naar nieuwe fenders of een refit van bestaande superyacht tenders? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact met Fender Innovations

Westrak 240
1771 SV Wieringerwerf
Nederland

Tel: +31 22 37 64 170
E-mail: info@fenderinnovations.nl

  Follow Fender Innovations on LinkedIn

Fender Innovations B.V. is part of the Fender Innovations Group.

Fender Innovations B.V. is specialised in light weight, flexibel, tailor made fender systems and specials for fast rescue, life boat tenders and heavy duty Rib's.
Poly Marine Fender Systems B.V. is specialised in Heavy Duty fenders for crew tenders, pilot boats or specials such as shore tension.

Find out more at www.polymarinefendersystems.nl | Download PMFS flyer