EN  |   Zoeken  

Marine fender systemen voor windfarm support

Duurzaam, veilig en met excellente grip.

Marine fender systemen voor windfarm supportFender Innovations levert het perfecte marine fender systeem voor elke windfarm support toepassing. Onze fender zijn sterk, flexibel en op maat gemaakt voor elk vaartuig:

Lichtgewicht
Ons fender systeem biedt een spectaculair lichtgewicht alternatief voor de traditionele rubberen boegfender.

Excellente grip
Onze fenders zijn aangepast om het houvast te verbeteren en daarmee optimale veiligheid te bereiken tijdens het aanleggen van boten.

Geïntegreerde montagetechnieken
Alle reguliere montagetechnieken kunnen gebruikt worden voor onze marine fenders. Daarnaast kunnen we ook afwijkende montagetechnieken voor u ontwikkelen. Op maat afgestemd op de specifieke toepassing. 

Effectief binnen een breed temperatuurbereik 
De fenders zijn standaard geschikt voor omgevingstemperaturen tussen -30 C° en 55 C°. Buiten deze temperatuurzone zal de fender niet breken of delamineren, maar zal wat van de effectiviteit verloren gaan.

De perfecte mix van materialen
Ons marine fender systeem is opgebouwd rond een kern van schuim met een gesloten cel, gecombineerd met een technische doek en een toplaag. Door het aanpassen van de parameters van de verschillende materialen, is de fender makkelijk aan te passen aan de vorm van het vaartuig en diens specifieke eisen. Doordat de fender geen water absorbeert, is het bovendien gemakkelijk om een noodreparatie te verrichten. Hiermee wordt verdere schade voorkomen en effecitiviteit behouden. 

Fender Innovations produceert ook maatwerk fendersystemen voor andere toepassingen, zoals lichtgewicht werkboten en superjacht tenders

Bent u op zoek naar een passend nieuw marine fender systeem of een vernieuwing van een bestaande fender van een windfarm support toepassing? Neem contact met ons op voor informatie.

Contact met Fender Innovations

Westrak 240
1771 SV Wieringerwerf
Nederland

Tel: +31 22 37 64 170
E-mail: info@fenderinnovations.nl

  Follow Fender Innovations on LinkedIn

Fender Innovations B.V. is part of the Fender Innovations Group.

Fender Innovations B.V. is specialised in light weight, flexibel, tailor made fender systems and specials for fast rescue, life boat tenders and heavy duty Rib's.
Poly Marine Fender Systems B.V. is specialised in Heavy Duty fenders for crew tenders, pilot boats or specials such as shore tension.

Find out more at www.polymarinefendersystems.nl | Download PMFS flyer