EN  |   Zoeken  

Australische opdracht Fender Innovations

do, 04/09/2015

In juni 2014 won Shoreline Marine Fabrication een aanbesteding voor het ontwerpen, bouwen en leveren van twee 10 meter lange kust patrouille vaartuigen. De schepen zijn bedoeld voor een breed scala aan taken binnen een gespecialiseerde tak van politiewerk aan de kust, onder alle weersomstandigheden.

Het ontwerpvoorstel van Shoreline Marine Fabrications is gebaseerd op een succesvolle reeks van commerciële schepen, ontwikkeld tijdens de 22 jaar durende samenwerking met regisseur Brad Moseley en marine architect Jim Wilshire.

Het unieke ontwerp van de schepen is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van scheepsrompontwerp, wat verbeterde snelheid, efficiëntie en comfort voor de bestuurder op zee en in rust geeft. Het innovatieve fendersysteem dat is gebruikt is de eerste in zijn soort in Australie en is gebouwd door Fender Innovations.

De eerste van de twee schepen werd gelanceerd in januari 2015 en de tweede is in februari 2015 geleverd aan de WA Politie.

 

Logo shoreline marine fabrication

Australian order by Shoreline


Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten en ontwikkelingen?
Volg Fender Innovations op LinkedIn of Facebook.
 

Terug naar nieuwsoverzicht

We produceren maatwerk fenders voor de volgende branches:

Windfarm support

Lees meer

Workboats

Lees meer

Superjacht tenders

Lees meer

Contact met Fender Innovations

Westrak 240
1771 SV Wieringerwerf
Nederland

Tel: +31 22 37 64 170
E-mail: info@fenderinnovations.nl

  Follow Fender Innovations on LinkedIn

Fender Innovations B.V. is part of the Fender Innovations Group.

Fender Innovations B.V. is specialised in light weight, flexibel, tailor made fender systems and specials for fast rescue, life boat tenders and heavy duty Rib's.
Poly Marine Fender Systems B.V. is specialised in Heavy Duty fenders for crew tenders, pilot boats or specials such as shore tension.

Find out more at www.polymarinefendersystems.nl | Download PMFS flyer