EN  |   Zoeken  

Fender Innovations feliciteert De Haas met "Schip van het jaar 2017"

wo, 11/08/2017
Tags: 

Afgelopen maandag, 6 november,  is de Seagull-301 uitgeroepen tot 'Schip van het jaar 2017'. Graag feliciteren we de bouwer van dit bijzondere schip, De Haas uit Maassluis, en ontwerper Ginton Naval Architects uit Haarlem van harte met deze fantastische en dik verdiende titel! 

De website http://www.wos.nl publiceerde het volgende artikel over de uitreiking:

Schip van het Jaar 2017 komt uit Maassluis

Door: Bas Booister / Gepubliceerd op: maandag 6 november 2017 22:09 / Foto: De Haas Maassluis

De Seagull-301, ontworpen en gebouwd door scheepsbouwer De Haas uit Maassluis en Ginton Naval Architects uit Haarlem, is maandagavond uitgeroepen tot Schip van het Jaar 2017. Dat gebeurde tijdens de twaalfde editie van het Maritime Awards Gala van de KNVTS (Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied) in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam.De Seagull-301 is een zeer innovatief schip: een multifunctioneel platform, dat breed inzetbaar is voor militaire en commerciële doeleinden. Daarbij kan het vaartuig bemand, op afstand bestuurd of geheel autonoom opereren.
 

De zogenoemde Multi mission Unmanned Surface Vessel kreeg tijdens de verkiezing de voorkeur boven het voetveer IJveer 60, ontworpen en gebouwd door Holland Shipyards Group in Hardinxveld-Giessendam, en het geleide-wapenfregat KRI Raden Eddy Martadinata van Damen Schelde Naval Shipbuilding uit Vlissingen.

 

De Haas Maassluis is gespecialiseerd in zowel scheepsnieuwbouw als in het compleet onderhouden, repareren en renoveren van patrouillevaartuigen, Save and Rescue (SAR)-vaartuigen, Incident Bestrijdings Vaartuigen (IBV) en andere specialistische beroepsvaartuigen.

We hebben het vakmanschap van deze scheepsbouwer van dichtbij mogen ervaren tijdens enkele gezamelijke projecten waaronder deze bijzondere Seagull werkboot en een blusboot voor brandweer Zuid-Holland en hopen ook in de toekomst nog vaak samen te kunnen werken aan uitdagende en innovatieve projecten.


Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten en ontwikkelingen?
Volg Fender Innovations op LinkedIn of Facebook.
 

Terug naar nieuwsoverzicht

We produceren maatwerk fenders voor de volgende branches:

Windfarm support

Lees meer

Workboats

Lees meer

Superjacht tenders

Lees meer

Contact met Fender Innovations

Westrak 240
1771 SV Wieringerwerf
Nederland

Tel: +31 22 37 64 170
E-mail: info@fenderinnovations.nl

  Follow Fender Innovations on LinkedIn

Fender Innovations B.V. is part of the Fender Innovations Group.

Fender Innovations B.V. is specialised in light weight, flexibel, tailor made fender systems and specials for fast rescue, life boat tenders and heavy duty Rib's.
Poly Marine Fender Systems B.V. is specialised in Heavy Duty fenders for crew tenders, pilot boats or specials such as shore tension.

Find out more at www.polymarinefendersystems.nl | Download PMFS flyer